Költségcsökkentés világítás-korszerűsítéssel

 

Irodában, intézményben és ipari létesítményben

A LED technológia már nem elérhetetlen

  Bizonyára az Ön cégének is fontos a költségek minimalizálása. Életünkben megszokott és természetes igény a világítás. Mind ipari, mind irodai munkavégzés során sokszor folyamatos használatban vannak a világítótestek. A világítás villamosenergia fogyasztása és a fényforrások folyamatos cseréje jelentős költséget jelent a vállalkozások számára.
De a világítástechnika fejlődésével ma már megbízható és minőségileg kiváló lehetőségek vannak a korszerűsítésre, LED fényforrások és világítótestek alkalmazására.
  • A LED technológia legfontosabb előnye, hogy akár 80%-kal csökkentheti a világításra fordított villamosenergia fogyasztását és ezzel a költségeit.

  • Az energiatakarékosság nem csak a pénztárcájának kedvez, de fontos lépés a környezetvédelem, és –tudatosság útján, ami egyre fontosabb szempont nemcsak a cégek számára, de a fogyasztói döntés szempontjából is. Korszerűsítse világítását és hirdesse bátran, hogy cége elkötelezett a környezetvédelem iránt.

  • A LED-ek élettartama jóval hosszabb, mint a jelenleg használt fényforrásoké, így nem csak hogy kevesebbet fogyasztanak, de cserélni sem szükséges őket olyan gyakran.

A LED technológia fejlődése miatt szinte már minden jelenleg használt fényforrás kiváltható, bármilyen színhőmérséklet és fényáram esetén. Előállítási költségeinek csökkenése miatt pedig kedvező áron elérhető.
A költségcsökkentésen és az energiahatékonyságon túl a világítástechnika területén hozott szabályozások is változtatásra kényszerítik a vállalkozásokat: az izzólámpákat 2009 és 2014 között vonták ki, a higanylámpákat 2017-ben, a halogén lámpákat pedig ebben az évben,  2018-ban vonják ki. Ha Ön is ezeket a fényforrásokat használja, akkor hamarosan váltania kell. A nátriumlámpák, a fémhalogén lámpák, a fénycsövek és kompakt fénycsövek egyelőre még nem kerülnek kivonásra.
A fentiek alapján már biztosan Ön is komolyan elgondolkodott a világítás fejlesztésén.
LEGYEN ÓVATOS!
A LED piacán számtalan világítástechnikai szaktudás nélküli cég jelent meg az elmúlt években, akik a világítás szakszerű tervezése nélkül, silány minőségű LED-eket adnak el, villámgyors megtérülést ígérve. Munkánk során több olyan céggel és intézménnyel találkoztunk, ahol nagy ráfizetést jelentett, hogy szakértelem híján bedőltek a kóklereknek. Ebből adódnak a közvilágítás területén jelen lévő botrányok is. Romlott a világítás minősége, ami rontotta a termelékenységet, szinte lehetetlenné tette az irodai munkát és a fényforrások közül is nagyon sok meghibásodott.
A legtöbb esetben a világítás korszerűsítése komoly beruházást jelent és megfelelő szakmai hozzáértést igényel. A felelősségteljes választás egy olyan világítástechnikai cég, ahol a világítást szakszerűen megtervezik, megtérülési számításokat végeznek és minőségi termékeket kínálnak, megfelelő referenciákkal.

Ezt nyújtja Önnek cégünk, a Prolux Kft. és az ott dolgozó több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.

A tervezéstől a kivitelezésig a legkorszerűbb LED-es megoldásokat kínáljuk, minőségi, hosszú garanciaidővel rendelkező termékekkel.

Számos világítástervezési és –korszerűsítési referenciával rendelkezünk. Partnereink folyamatos pozitív visszajelzése igazolja magas minőségű munkáink sikerét. TUDTA? A beruházás finanszírozásában segítséget jelenthet az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás adókedvezménye (1996.évi LXXXI. törvény 22/E.§). Az adókedvezmény mértéke a beruházás max. 30 %-ának, középvállalkozásoknál 40 %-ának, kisvállalkozásoknál 50 %-ának megfelelő összeg.

Ne késlekedjen, kezdje el a világítás-korszerűsítést!

Kollégáink díjmentesen felkeresik Önt cégénél, szakmai tanácsokkal segítik a korszerűsítéssel kapcsolatos döntéseit és készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire. Ismerje meg cégünket és a világítás-korszerűsítésben rejlő lehetőségeket!

Adja meg elérhetőségét e-mailben, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel!

További elérhetőségeink  
Spread the love