Cégünk kereskedelmi tevékenysége kiterjed a kis- és nagykereskedelem területére, illetve partnereink online is elküldhetik megrendeléseiket a könnyebb és gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Minden termékünk rendelkezik európai megfelelőségi jelöléssel (CE), amely igazolja kínálatunk minőségét illetve biztonsági és műszaki előírásoknak való megfelelését. Forgalmazott fényforrásainkat és lámpatesteinket a gyártó által megadott, több éves garanciával értékesítjük, ezzel is igazolva termékeink magas színvonalát.

Nagykereskedésünkben széles körű termékpalettával és jelentős raktárkészlettel igyekszünk kielégíteni minden világítástechnikai igényt. Minőségi árukészlettel, szakértelemmel és 25 éves világítástechnikai tapasztalattal állunk Ön és cége rendelkezésére, hogy elképelésének megfelelő termékkel távozhasson tőlünk.

Kiskereskedéseink kínálatát elsősorban lakossági ügyfeleink igényeihez igazodva alakítottunk ki, de minden általunk forgalmazott terméket megtalálhat kiskereskedelmi üzleteinkben is.

Ügyfeleink elégedettsége elsődleges szempont számunkra, ezért területi képviselőink és szakmérnökeink beépítési, kivitelezési, üzemeltetési ismereteikkel és igény esetén szakmai tanácsokkal is segítik partnereinket.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!


Kínálatunk:

LED fényforrások és szalagok
Fényforrások teljes választéka
Lakásvilágítási - és design lámpatestek
Kerti lámpák
Irodavilágítási lámpatestek
Ipari, csarnok világítási lámpatestek
Köz- és díszvilágítási lámpatestek
Sportvilágítás
Elektronikus előtétek és gyújtók
LED működtető egységek (driver)
DALI vezérléstechnika
Foglalatok, vezetékek, csatornák
Elemek
Villanyszerelési anyagok

Forgalmazott márkák:

OSRAM
Ledvance
GE
Tungsram
Philips
Feilo Sylvania
RZB
Siteco
Lival
Simotrade
Schreder
Eglo
Kolarz
VartaÜzleteink
Spread the love